V8-miehen koti

Tarinoita V8:n kanssa vietetystä elämästä
 

 
Miltä näyttää farmari-Passatin omistajan koti ?
Se on omakotialueella pienellä tontilla oleva uusi talopaketista tehty talo, jossa on isä, äiti, kaksi lasta ja kultainen noutaja. Iltaisin äiti laittaa ruokaa ja imuroi, luuttuaa, laita tiskit tiskikoneeseen ja lopuksi asettelee pyykit pesukoneseen. Tai sitten jos perhe on vähän paremmin toimeentuleva ja äiti ei ole kauhean innostunut siivouksesta niin äiti lähtee illalla johonkin harrastukseen ja siivouspalvelu tulee putsaamaan paikat putipuhtaiksi. Nykyään on jo ihan ok käyttää siivoojaa apuna kotonakin ja alan yrityksiä on joka suunnalla, esimerkiksi siivouspalvelu Lahti Crystalia.fi.
Entäs sitten jenkkiauton omistajan koti ?
Vaihtoehtoja on muutama, mutta yksi yleinen on vanhemman puoleinen torppa jossain vähän syrjemmässä ja isommalla läänillä varustettuna. Jos omistat jenkin niin sinulla pitää olla pari samanlaista myös varaosiksi, joten säilytystilaa vaaditaan pihamaalta. Kotona ei ihan jatkuvasti siivota, imuroida ja mopata, koska aika menee V8:n kanssa. Ruokaa ei juuri ehdi kotona laittamaan, koska aika menee V8:n kanssa. Paitsi lauantaisin, jolloin ensin grillataan ja sitten loppuaika menee V8:n kanssa. Eli niin kuin meillä amerikassa sanotaan, cooking is for women.
Pääasia siinä kotioloissa on siis V8:n rassaus, kaikenlainen muu hömpötys kuten siivous, ruuanlaitto ja sisustus on täysin toissijaista. Sisustussuunnittelu hoidetaan itse, siihen ei puutu vaimo eikä mikään sisustussuunnittelija. Tällöin sisustussuunnittelu hinta on 0euroa ja säästynyt raha käytetään tietysti siihen rakkaimpaan eli autoon. Se mihin kotona voi panostaa, on kodin sisustaminen mahdollisimman samanlaiseksi kuin huoltoasemat. Tämä siksi, että pääsee mahdollisimman lähelle on the road -tunnelmaa myös kotona. Saniteettitiloissa täytyy olla pisuaari ja käsikuivain. Ne tietysti siksi, että sellaiset on melkein joka huoltoasemallakin. Ja käsikuivain helpottaa muutenkin elämää, ei tarvi pestä käsipyyhkeitä ja kaikki mikä vähentää pyykkiä, on aina plussaa.
Ja yksi oleellinen asia vessasta pitää myös löytyä, sakset tai hiustenleikkuu -kone. Hiusten leikkaus on sellainen asia, johon ei rahaa laiteta. Hiukset leikataan itse jos ne on pakko pitää lyhyinä. Parempi tietysti olisi pitkä tukka, jota ei tarvi leikata tai sitten kiiltävä kalju.
 

 
 
Copyright © 2011-2016 Yhteystiedot: Movings D Forward, Suomi / Finland, movingsdforward@movingsdforward.com