V8 - urheilua vai kuntoilua

Tarinoita V8:n kanssa vietetystä elämästä
 

 
Siinä ei paljon tarvi kuntosaleille lähteä kun käyttää aikansa V8:n kanssa. Vanhojen kiinniruostuneiden pulttien aukivääntäminen on tehokkaampi kuin mikään hauiskääntö. Jos olet unohtanut jonkun oven pitkäksi aikaa niin, ettet ole sitä avannut niin saat muuten ihan tosissasi repiä sitä auki. Tämä on erittäin hyvä liike yläselälle, parempi kuin mikään kuntosalin soutuliike. Olen muuten kuullut kavereista, jotka eivät käytä tunkkia ollenkaan - ei muuta kuin auton helmasta kiinni ja reipas nosto. Sitä voi kutsua jo todelliseksi maastavedoksi. Ja samalla tulee jalkakyykky.
Tämän jälkeen sitten vain proteiinijauheet sun muut lisäravinteet sekoituspulloon tai proteiinipatukka huiviin niin päivän treeni on tehty.
Tosin tuolla tavalla kun urheilee aikansa niin alkaa kyllä lihakset vetämään aika jumiin. Silloin kannattaa etsiä hyvä hieroja, joka saa jumit auki. Tai voi olla parempi hankkia ihan urheiluhieroja. Nimestään huolimatta urheiluhieronta sopii ihan tavallisillekin ihmisille. Ei tarvitse olla huippu-urheilija. Esim. Oulun suunnalla hierontaa ja urheiluhierontaa tarjoaa koulutettu hieroja http://eetusaloranta.com/. Jos taas itse haaveilet hierojan urasta niin sitä varten tarvitsee koulutuksen ja tutkinnon, jotta saa käyttää suojattua nimikettä koulutettu hieroja. Hyvä paikka opiskeluun on www.suho.fi/.
Jos taas olet jo sen ikäinen, että suonikohjut alkavat vaivaamaan niin unohda kaikenlaiset sukkahoidot ja muut vanhan ajan menetelmät. Nykyaikaiset hoitomuodot ovat suonikohjujen hoidossa tätä päivää. Laserhoito ja vaahtohoito tehdään paikallispuudutuksessa ja niitä käytetään nykyään suonikohjujen hoidossa. Lisää tietoa aiheesta löytyy https://suonikohjut.info/. Sivuilla voi myös tehdä suonikohjujen oirekartoituksen omasta tilanteestaan ja sitten voi tarvittaessa varata ajan lääkärille jos suonikohjut kipu tai ulkonäkö tosissaan vaivaavat.
Eikä apua aina tarvitse pelkästään vanhat ihmiset tai liikuntarajoitteiset. Jokaisen lapsiperheen arjessa joudutaan joskus miettimään hoitokuvioita kun lapsi sairastuu ihan tavalliseen flunssaan. Onneksi nykyään löytyy yksityisiä hoitajia siihenkin tilanteeseen. Yksi palveluntarjoaja esimerkíksi tarjoaa sairaan lapsen hoito Lempäälä -palvelua, mikä voi olla suuri helpotus lapsiperheen arjessa.
Jos taas alkaa pään sisällä tuntumaan, että hoitoa tarvisi tai jos vaikka perhesuhteet tai parisuhde kaipaavat huoltoa niin silloin kannattaa miettiä jotain terapeuttia apuun. Perheterapiaa ja psykoterapiaa sekä vaikka pariterapiaa on nykyään tarjolla ja siitä kyllä monet ovat saaneet apua ongelmiinsa. Lisäksi kannattaa tarkastaa onko mahdollista saada Kela-korvausta terapiasta. Monessa tapauksessa se on mahdollista. Esimerkiksi www.therapon.fi/ tarjoaa terapiaa ja auttaa myös selvittämään kela-korvausten mahdollisuuden.
On myös mahdollista että venäytät selkäsi viimeisen päälle pahaan kuntoon tai sitten voi käydä niinkin huono tuuri, että vammaudut auto-onnettomuudessa. Silloin tavallisen arjen eläminen käy turhan vaikeaksi jos ei hanki itselleen arjen apuvälineitä. Niitä tarvitsee niin kotona kuin matkoillakin jos on liikuntarajoitteinen tai ikäihminen. Onneksi apuvälineitä voi tilata helposti vaikka netistä. Apuvälineet auttavat niin keittiössä kuin vessassakin.
 

 
 
Copyright © 2011-2016 Yhteystiedot: Movings D Forward, Suomi / Finland, movingsdforward@movingsdforward.com