Internet ja V8

Tarinoita V8:n kanssa vietetystä elämästä
 

 
Kuten jo aiemmin totesin niin internet on kyllä hyvä apuväline jos satut omistamaan vanhan jenkkiauton. Hakukoneella on kätevä etsiä varaosia, mutta myös muiden kokemuksia. Aina kun tulee joku ongelma niin on hyvä muistaa, että et ole varmasti ensimmäinen joka törmää tuohon ongelmaan. Eli ei muuta kuin Googleen hakusanoja ja löydät varmasti jonkun vastaavan tapauksen.
Samoin Googlen kuvahaku on hyvä työkalu. Jos haluat vaikka vinkkejä ja ideoita auton maalaukseen tai tuunaukseen. Varaosien etsinnässä pitää vaan muistaa sellaiset asiat kuin hakukonemainonta ja Google optimointi. Ne ovat toimenpiteitä, joilla kauppiaat nostavat omia sivujaan paremmin näkyviin hakukoneen hakutuloksissa. Ja koska tuo ei ole ihan ilmaista lystiä niin osien hintoihinhan pitää nuo eurot siirtää eli jos yhtään viitsii selailla hakutuloksia useamman sivun verran niin voi hyvinkin tehdä hyvin edullisia varaosalöytöjä.
Paljon on harrastemielessä toimivia auton rassaajia ja pieniä purkumestoja, joista osia löytää hyvinkin halvalla, mutta näiden nettisivuja ei välttämättä löydä heti hakutulosten etusivun yläreunasta. Tuo Google optimointi on kuitenkin sen verran työtä ja osaamista vaativaa, että harvalla riittää rahkeet siihen. Toinen tapa taas on ostaa maksullisia mainoksia, mutta niihinkin uppoaa sen verran dinaareja, ettei ihan pientä bisnestä pyörittävällä riitä rahat moiseen.
 

 
 
Copyright © 2011-2016 Yhteystiedot: Movings D Forward, Suomi / Finland, movingsdforward@movingsdforward.com