Yritykset V8:n omistajan apuna

Tarinoita V8:n kanssa vietetystä elämästä
 

 
Tehdäänpä pieni vertailu: jos omistat viisi vuotta vanhan eurooppalaisen tai japanilaisen auton niin monestako eri yrityksestä löydät jotain palveluita siihen liittyen ?
Aika monesta sanoisin. Joka ikisestä marketistä ja ruokakaupasta voit ostaa autoosi liittyviä perustarpeita, vaikkapa moottoriöljy löytyy melkein mistä vaan missä jotain tavaraa myydään. Mutta yritäpä etsiä vastaava tuote vanhempaan jenkkivehkeeseen. Harvassa on ne firmat, joista saa siihen käypää voitelurasvaa.
Samoin kaiken maailman pyyhkijänsulat ja muut tarpeet löytyy lähikaupan hyllyltä uuteen tojotaan, mutta mites vanhaan veekasiin. Kyllä niitä myyviä yrityksiä saat alkaa netistä ihan tosissaan etsimään. Pikaisen googlauksen perusteella löysin pari paikkaa ja sen lisäksi muutaman tukkuliikkeen, jotka netkin ovat B2B-yrityksiä eli myyvät tuotteitaan vain toisille yrityksille eli alan liikkeille. Käytännössä siis autoalan yrityksille. Itse asiassa erittäin moni yritys on nykyään päätynyt samaan ratkaisuun. Ennen pitivät kivijalkakauppaa, josta sai käydä ostamassa tuotteen kuka tahansa, mutta nykyään ovet on lähinnä lukossa ja kaupan tilalla on toimisto ja varasto, josta tavaraa myydään vain toisille yrityksille. Kuluttaja voi sitten ostaa tavarat  itselleen marketista tai nettikaupasta. Sama on yleistynyt monella alalla, siivoustarvikkeet, varaosat ja moni muu liikkuu llähinnä yritykseltä yritykselle ja kuluttajiille on tarjolla vain isoja myymälöitä siellä täällä.
 

 

 
 
Copyright © 2011-2016 Yhteystiedot: Movings D Forward, Suomi / Finland, movingsdforward@movingsdforward.com